
Bord met charcuterie | € 10,00 |
Mayonaiseieren | € 7,00 |
Bord rauwkost | € 5,00 |
Perzik met tonijn | € 11,00 |
Tomaten met gemengde garnalen | € 18,00 |
Paddestoelen met knoflook | € 11,00 |
Ardeense Paddestoelen | € 12,00 |
6 slakken met knoflook | € 13,00 |
Koniginnenhapje | € 18,00 |
Ardeense hamburger | € 19,00 |
Biefstuk met saus naar keuze | € 21,00 |
Ribbiefstuk met saus naar keuze | € 23,00 |
Gepaneerde varkenskotelet | € 15,00 |
Ardeense varkenslap | € 17,00 |
Kip "Cordon blue" | € 14,00 |
Beenhammetje (600g) | € 22,00 |
Filet Americain | € 18,00 |
Kalfs Osso bucco | € 25,00 |
1/2 gebraden kip met sla of appelmoes | € 16,00 |
Tongfilet met saffraangroenten | € 21,00 |
Gegrilde zalm met 2 sauzen | € 22,00 |
Bolognese | € 13,00 |
Pesto | € 13,00 |
Siciliaans | € 13,00 |
Van de chef-kok | € 14,00 |
Tonijn | € 14,00 |
4 kazen | € 14,00 |
Carbonara | € 14,00 |
Bolognese lasagne | € 14,00 |
Canneloni | € 15,00 |
Gerookte zalm met zijn toast | € 17,00 |
Parme ham met seizoen vruchten | € 14,00 |
Runds carpaccio | € 15,00 |
Zelfgemaakte Ganzelever met Floc de Gascogne | € 18,00 |
Duo van zelfgemaakte kroketten (Kaas-gevolgelte-garnalen-Herve) | € 14,00 |
Braadpannetje scampi van de chef | € 16,00 |
6 kikkerbillen knoflook room | € 15,00 |
Gegrilde scampi spiesjes | € 22,00 |
Scampi en rivierkreeftensalade met zoetzure saus | € 19,00 |
Gepanneerde kipsalade met honing | € 18,00 |
Warme salade met "Bouquet des Moines" en Luikse siroop | € 18,00 |
Warme geitenkaas salade met honing | € 18,00 |
Tongvis "Meunière" (350g) | dagprijs (+- € 30,00) |
Zeeduivel met gehakte prei | € 27,00 |
Gegrilde zalm Béarnaise | € 23,00 |
Linguines met scampi's | € 22,00 |
Gepaneerd beenhammetje Dijonnaise (700g) | € 23,00 |
Kleine lamsribbetjes met rozemarijn | € 26,00 |
Gepaneerde kalfskotelet "Archiduc" | € 25,00 |
Rundvlees slab (300g) saus naar keuze | € 28,00 |
Biggenfilet met peper en honing | € 23,00 |
Parelhoen met dragon | € 20,00 |
Eendenborst met sinaasappel | € 25,00 |
Zelfgemaakte ballekes "à la Liégeoise" | € 18,00 |
"Herve" varkenslap met vijgsauce | € 24,00 |